Home & décorHome ImprovementLot-ek Container Installation

Lot-ek Container Installation

Lot-ek Container Installation Home Improvement
Lot-ek Container Installation Home Improvement
Lot-ek Container Installation Home Improvement


Lot-ek Container Installation Home Improvement
Lot-ek Container Installation Home Improvement

LOT-EK was commissioned to design a special architectural installation for the Whitney Museum of American Art. The Whitney Studio installation will be located in the Sculpture Court of the museum’s Marcel Breuer building on Madison Avenue. The studio will function as a gallery for special exhibits and will house activities for the museum’s education programs, including art-making classes for adults, teens, and families and informal lectures. 

Source:

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top
209 Shares
Pin171
Share38
Tweet
WhatsApp
Email