Welcome Hut from Container

Welcome Hut from Container 1 • Home Improvement

Welcome Hut from Container 2 • Home Improvement

Welcome Hut from Container 3 • Home Improvement

Evergreen Brick Works commissioned a temporary Welcome Hut for the 12-acre community environmental centre. Designed by Levitt Goodman Architects, this 96 sqf hut is provides an immediate node for visitors and to support the Evergreen’s mission to showcase for green design and environmentally sustainable initiatives.

++Evergreen.ca

0 0 vote
Article Rating
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Corinne
Corinne

Absolutely love this re-purposing use of the shipping container! Love the look for a community garden entrance! Kudos to all involved. xo

Scroll to Top
498 Shares
Pin430
Share68
Tweet
WhatsApp
Email